home services informatie in de media contact english


INFORMATIE Wat is Time of Your Life?
Time of Your Life is een lifestyle management bureau. Wij organiseren alles waar je zelf geen tijd of mogelijkheid voor hebt. Time of Your Life bespaart je hiermee tijd en maakt je leven makkelijker.

Wat is lifestyle management?
Lifestyle management is vrij vertaald het organiseren van iemands levenswijze.

Wat beoogt Time of Your Life?
Onze missie is het optimaliseren van de kwaliteit van leven onder het motto: 'Our time, your life'. Hierbij zijn kwaliteit, integriteit en service onze uitgangspunten.

Wie zit er achter Time of Your Life?
Time of Your Life is een zelfstandige en daarmee onafhankelijke onderneming. Oprichter en directeur-eigenaar is Harmen van Sprang (foto).

Wat zijn voorbeelden van wat Time of Your Life georganiseerd heeft?
Van een Nederlandstalige babysitter in Barcelona tot een zakelijk ontbijt op een unieke locatie, van een bijzondere dag uit inclusief boottocht en diner tot de organisatie van een groot zakelijk evenement in Carré en van het vinden van een ervaren directiesecretaresse tot het geheel inrichten van een appartement binnen 72 uur.

Hoe kan Time of Your Life zoveel verschillende zaken organiseren?
Wij kunnen aan bijna elk verzoek voldoen omdat wij waar nodig samenwerken met ervaren partners en dienstverleners.

Wie maakt er gebruik van Time of Your Life?
Iedereen voor wie tijd kostbaar is. Onze clientele wordt gevormd door onder andere artsen en advocaten, ondernemers en CEO's, expatriates en media persoonlijkheden.

Wat kan Time of Your Life voor mij betekenen?
Een overzicht van wat wij doen vind je hier. Is er iets dat je gedaan wilt hebben maar staat het niet op de site? Neem vrijblijvend contact met ons op en we vertellen je wat we voor je kunnen betekenen.

Hoe zien de tarieven van Time of Your Life eruit?
Voor het merendeel van onze services geldt een uurtarief of een vooraf overeengekomen vast bedrag. Soms wordt er een commissie gehanteerd. Bij frequenter gebruik is het ook mogelijk om een abonnement aan te gaan. Aangezien het tarief sterk afhankelijk is van de opdracht adviseren wij je contact met ons op te nemen zodat we je geheel vrijblijvend een op maat gesneden voorstel kunnen doen.

Wat houdt de tevredenheidsgarantie 'QualityTime' in?
Mocht je onverhoopt ontevreden zijn over onze services dan geldt onze zogenaamde 'niet tevreden, tijd terug' garantie (ook wel bekend als 'QualityTime') waarbij je de hoeveelheid bij ons gebruikte tijd opnieuw kunt aanwenden. Ter informatie: tot op heden heeft nog nooit iemand van deze garantie gebruik hoeven maken.

Hoe kan ik over de Algemene Voorwaarden beschikken?
Onze Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden. Daarnaast worden de voorwaarden altijd (electronisch) meegestuurd met een voorstel. Voorts zijn de Algemene Voorwaarden te allen tijde in te zien op de website Voorwaarden.net.

Hoe gaat het nu verder in zijn werk?
Het is heel gemakkelijk: bel of mail Time of Your Life en laat ons weten wat wij voor je kunnen betekenen. We informeren je in persoonlijk gesprek (desgewenst telefonisch) geheel vrijblijvend over de mogelijkheden en de bijbehorende tarieven. We doen je een op maat gesneden voorstel en gaan graag aan de slag.

Brochure?
Klik hier voor een printversie (pdf)